Η ΛΙΝΟΣ Group δραστηριοποιείται στους κλάδους της μεσιτείας ακινήτων, του αυτοκινήτου και της διαφήμισης με εξειδίκευση στην περιοχή των νοτίων προαστίων.

Η ιστορία της ξεκινάει όταν ο Νικόλαος Λινός, πατέρας του σημερινού ιδιοκτήτη της LINOS Group Γιάννη Λινού, άρχισε το 1970 να δραστηριοποιείται στον κλάδο του αυτοκινήτου. Κατάφερε να γίνει ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος του Ομίλου FIAT στα νότια προάστια και να αποκτήσει το δικό του brand name στην περιοχή για τις αγοραπωλησίες και τεχνικές υπηρεσίες αυτοκινήτου. Όλοι αναζητούσαν τον Νίκο!

Ο προσωπικός χαρακτήρας της ΛΙΝΟΣ Group

Αυτός ο προσωπικός χαρακτήρας της Εταιρείας υπάρχει μέχρι σήμερα, με τον Γιάννη Λινό να ακούει τις ανάγκες του κάθε πελάτη ξεχωριστά και να τον αντιμετωπίζει εξατομικευμένα.

«Χτίζουμε προσωπικές σχέσεις με τον κάθε πελάτη. Μας εμπιστεύεται και φροντίζουμε για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.»  Γ. Λινός

Η είσοδος της ΛΙΝΟΣ Group στο μεσιτικό κλάδο

Ο Γιάννης Λινός ανέλαβε την Εταιρεία στα τέλη του 1990, όταν ήταν ακόμη 25 ετών. Ως νεότερος έφερε πιο μοντέρνες και φρέσκιες ιδέες, οι οποίες άρχισαν σταδιακά να αποκτούν συγκεκριμένη μορφή και να εκσυγχρονίζουν την επιχείρηση.

«Μέχρι που κάποια στιγμή- και μάλιστα στην αρχή της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα- τόλμησα να ανοίξω ένα μεσιτικό γραφείο. Το 2010, έτος που οι περισσότεροι έκλειναν τις επιχειρήσεις τους και κυρίως τα μεσιτικά γραφεία, εγώ λέω θα το κάνω. Η εμπιστοσύνη και στήριξη των πιστών πελατών μας από την προηγούμενη εταιρεία με τα αυτοκίνητα μάς έκανε να αποφασίσουμε να προχωρήσουμε στο επόμενο, τολμηρό βήμα και να εξελιχθούμε.» Γ. Λινός

Πάντα δίπλα στον Γιάννη, είναι η σύζυγός του Άννα Μαρία η οποία ενίσχυσε το υπάρχον πελατολόγιο και βοήθησε σημαντικά στο ξεκίνημα- και όχι μόνο- του μεσιτικού γραφείου. Από το 2015 ο Γιάννης Λινός και η σύζυγός του κατάφεραν το κομμάτι με τις μεσιτείες ακινήτων (επαγγελματικών και μη) να αποτελέσουν την κύρια δραστηριότητα της Εταιρείας.

Σε ποιους απευθύνεται η ΛΙΝΟΣ Group

Η ΛΙΝΟΣ Group απεύθυνεται σε όλους όσους ενδιαφέρονται να ζήσουν και να δραστηριοποιηθούν στα νότια προάστια της Αθήνας. Αναλαμβάνει να βρει το σπίτι, την κατάλληλη επαγγελματική στέγη ή μία έτοιμη επιχείρηση και το αυτοκίνητο που ψάχνετε για να διευκολύνετε την καθημερινότητά σας. Παράλληλα μία έμπειρη ομάδα συμβούλων φροντίζει για την ολοκληρωμένη διαφημιστική προβολή των πελατών της σε τοπικό και όχι μόνο, επίπεδο.Έτσι όταν αναλαμβάνει να σας βρει επαγγελματική στέγη για την επιχείρηση που σκοπεύετε να ανοίξετε στα νότια, αναλαμβάνει και να την προβάλλει για την πιο γρήγορη ανέλιξή της! Σε αυτή τη λογική, απευθύνεται σε απλούς ιδιώτες, σε επαγγελματίες αλλά και επενδυτές, από Ελλάδα και εξωτερικό.

Απευθύνεται ακόμη και σε πιο συγκεκριμένες ομάδας της ξένης αγοράς, που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν κάρτα VISA και προς αυτή την κατεύθυνση θέλουν ν’ αγοράσουν ή να επενδύσουν στην Ελλάδα.

Οι Αξίες της ΛΙΝΟΣ Group

 «Επιλέγουμε να εξελίσσουμε την επιχείρησή μας σταδιακά μέσα στα χρόνια, να εργαζόμαστε με βασικό κίνητρο τη θέληση και να είμαστε ένα αποδοτικό, ολιγομελές σχήμα 7- 8 ατόμων ώστε να μη χάνεται ο προσωπικός χαρακτήρας της Εταιρείας. Έτσι λειτουργεί η ΛΙΝΟΣ Group.»      Γ. Λινός

Η φιλοσοφία της ΛΙΝΟΣ Group βασίζεται σε μία σειρά αδιαπραγμάτευτων αξιών. Μας ενδιαφέρει να υπάρχει ειλικρίνεια στον πελάτη, ώστε εκείνος να γνωρίζει από την αρχή τους όρους της συμφωνίας. Η συνέπεια σε αυτούς τους όρους της κάθε πράξης αλλά και στους επιθυμητούς από εσάς, χρόνους αποτελεί επίσης μία βασική αρχή μας. Η έμπειρη ομάδα φροντίζει για την ποιότητα στην παροχή των υπηρεσιών, η οποία συνεπάγεται την άμεση επικοινωνία μαζί σας και τη στήριξή μας τόσο πριν όσο και μετά την αγορά/ συμφωνία. Τα άτομα που απαρτίζουν τη ΛΙΝΟΣ Group δίνουν προτεραιότητα στον ανθρώπινο σεβασμό και την ακεραιότητα. Εξάλλου κάθε επιτυχημένη συνεργασία και κάθε επίτευξη στόχου προϋποθέτει ομαδικότητα και θετική διάθεση.