Η ΛΙΝΟΣ Group παρέχει διαφημιστικές υπηρεσίες σε κάθε επαγγελματία που επιθυμεί να προβληθεί με τον πιο άμεσο και δημιουργικό τρόπο.

Στόχος μας είναι η διαφημιστική υποστήριξη για ένα δυνατό ξεκίνημα και μία απόλυτα δυναμική παρουσία κάθε επιχειρηματία στα νότια προάστια και όχι μόνο.Έτσι όταν η Εταιρεία μας αναλαμβάνει να σας βρει επαγγελματική στέγη για την επιχείρηση που σκοπεύετε να ανοίξετε στα νότια, αναλαμβάνει και να την προβάλλει για την πιο γρήγορη ανέλιξή της! Έχει σημασία για εμάς η ολοκληρωμένη υποστήριξη στους πελάτες μας και επενδυτές.

Μπορούμε να υποστηρίξουμε από εμπορικά καταστήματα, π.χ. boutique ρούχων μέχρι κάποιο νέο χώρο εστίασης ή μία επιχείρηση στον τομέα του food industry. Αναλαμβάνουμε τη διοργάνωση ενός κοινωνικού event όπως είναι τα εγκαίνια, τη διαχείριση των Social Media ή Blog και την παρουσίαση της επιχείρησης στον Περιοδικό Τύπο και τα Media.

Η ΛΙΝΟΣ Group συνεργάζεται με τις  Αττικές Εκδόσεις τη  FollowMeNow  και το  NouPou.gr , ενώ η ομάδα της διαθέτει έμπειρους κι εξειδικευμένους στον τομέα της διαφήμισης συνεργάτες με ιδιαίτερα αξιόλογο portfolio. Χάρη στην εξειδίκευσή της στα νότια προάστια, συνεργάζεται και με τους καλύτερους του Τοπικού Τύπου για την ολοκληρωμένη προβολή ενός επαγγελματία ή μίας επιχείρησης.